Corona Virüsü Türkiye'de

Corona Virüs Son Durum ? Türkiye'ye Nasıl Geldi , Nasıl Önlemler Almalıyız? Corona Virüs Belirtileri Nelerdir?

Corona Virüsü Türkiye'de

Avrupa’yı hızla etkisi altına alan  Corona virüsü hızla yayılmaya devam ederken, beraberinde birçok ülke ve şehir kırmızı alarm ilan etmiş durumda. 

Çok sayıda bölgede karantinalar başlarken, neredeyse tüm organizasyonlar iptal edilir duruma geldi. 

Özellikle İtalya’da ölüm sayılarının artmasıyla çok sayıda bölge hızla karantina altına alınmaya devam ediyor.

Herkesin merak ettiği soru ‘Corona virüsü Türkiye’ye geldi mi?

Corona virüsünden nasıl korunabiliriz? Corona virüsüne karşı ne gibi önlemler almalıyız?

Dünya genelinde Corona Virüsü'ne ait son bilanço oldukça ürkütücü, Birçok ülkelede okullar tatil edilerek eğitime ara veriliyor peki corona virüsünde dünya genelinde son durum ne? 

İran ve İtalya corona virüsü edeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiriyor, açıklanan son rakamlara göre sadece İtalya’ya yaklaşık 10.000 kişi corona virüsüne yakalanmış durumda ve corona virüsünden kurtulanların sayısı yaklaşık 700 kişi civarındayken, corona virüsünden hayatını kaybedenlerin sayısı ile 460 kişi olduğu açıklanan rakamlar arasında korkutan tablo her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. 

Avrupa'da birçok ülkede virüs görülürken, İtalya ve İran'da kritik günler yaşanıyor. İtalya'da son verilere göre 9.172 kişi corona virüsüne yakalanırken, 724 kişi hastalıktan kurtuldu. 463 kişi ise hayatını kaybetti.


Corona virüsü nedeniyle birçok ülke arasında giriş çıkış durdurulmuş durumda. 




Corona Virüsü'nde korkutan tablo her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Avrupa'da bir çok ülkede virüs görülürken, İtalya ve İran'da kritik günler yaşanıyor. İtalya'da son verilere göre 9.172 kişi corona virüsüne yakalanırken, 724 kişi hastalıktan kurtuldu. 463 kişi ise hayatını kaybetti.


İtalya'da vaka ve ölüm sayılarının artmasının ardından bir çok bölge karantina altına alındı ve futbol maçları tüm organizasyonlar askıya alındı. Geçtiğimiz hafta eğitime ara verilmiş ve üniversiteler dahil eğitim durdurulmuştu. Gelen son dakika haberi ile ülkede kırmızı alarm ilan edildiği ve bir çok bölgenin karantina altında olduğu duyuruldu


Corona Virüsü dünya genelinde yayılmaya devam ederken bugün itibari ile 114.452 bin kişiye ulaştı. Virüsten kurtulan kişiler 64 bini aşarken, hayatını kaybedenlerin sayısı da 4.026 oldu. Corona Virüsü'nün şuana kadar en çok etkili olduğu ülkelerden biri İran olurken, diğeri de İtalya olarak dikkat çekiyor. Gelen son dakika haberine göre KKTC'de bir Alman turistte Corona Virüsü saptandı.. İran'da ölümler sürerken, İtalya'da artan vaka sayısı ve ölümlerin ardından bir çok bölgede karantina uygulanıyor ve bir çok organizasyon askıya alındı. İşte dünya genelinde corona virüsünün ulaştığı son durum ve gelen son dakika bilgileri


Hızlı Fiyat Al

loading